Kelly 3572

Friday, November 4, 2011

MAS A380 Flight Simulator...

Assalamualaikum

Ni gambar flight simulator untuk kapal Airbus A380 yang Malaysia bakal gunakan tahun depan. Simulator yang aku rasa harganya MYR berpuluh juta ringgit ni dah pun ada kat SZB untuk melatih bakal pilot Malaysia Airlines yang akan mengendalikan pesawat komersial terbesar di dunia ni. 
excited giler nak masuk dalam ni...tapi kalau dapat dalam cockpit sebenar lagi best!
Berapa la agaknya gaji pilot dan flight crew A380 ni nanti ek. Harap-harap aku sempat la merasa naik kapal terbang A380 ni nanti. Amin! Kalau dapat masuk dalam cockpit lagi la syok!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...