Kelly 3572

Tuesday, November 1, 2011

Maru Oh Maru

Assalamualaikum

Kalau orang suka dengan kucing, kemungkinan besar diorang akan kenal dengan budak comel bernama Maru ni kan? Check this out?


Saja je buat posting pasal budak yang suka gila dengan kotak ni! Kat blogger kucing lain pun dah ramai yang buat entry pasal Maru ni. Ish... kalau la Maru datang jenjalan ke KL ni, sure ramai kucing lain jeles.

Maru pun ada blog kalau tak silap aku. Aku pun baru je letak link blog dia kat tepi sebelah kanan ni. Check it out... MARU!!!!

Semua gambar Maru ni aku ambil kat Google, so, thank you to Google and the original owner of the photos, Maru's owner and also to the other blogger who wrote about Maru.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...