Sunday, October 30, 2011

TLG Diserang!!!

Assalamualaikum

Sejak TLG masuk Best In The Wolrd @ 8TV hari Khamis baru ni, terus meletup-letup business TLG. Alhamdulillah, rezeki Allah kurniakan kepada Chef Aidy, Chef Ray dan krew mereka. Aku pun sempat merasa Lasagna yang best tu dan french fries walaupun kecewa coleslaw aku missed out dari pesanan. Punya la hectic business hari Jumaat selepas Best In The World disiarkan pada malam hari Khamis tuh.

Kat Google dan Facebook pun mesti penuh dengan carian pasal That Little Gerai neh. 

Yang aku nak highlight kat sini ialah, selain dari factor Razif dan Best In The World tu, orang yang telah berjasa menaikkan nama dan business TLG sejak hari Jumaat baru ni ialah, brader yang jual burger dekat lorong yang sama dengan TLG ni. Dia la yang promote kat Razif dan Best In The World kot! 

Jadi, aku pun nak berterima kasih la kat brader yang jual burger tepi jalan sebelum Syed Bistro tuh sebab canangkan kat Best In The World pasal kewujudan TLG neh. Sebagai penghargaan, InsyaAllah, bila aku singgah TLG nanti, aku akan singgah jugak beli burger kat gerai brader ni. He he...

Terima kasih jugak kat Catz, sebab selain dari sumber rujukan aku untuk travel, review pasal TLG ni jugak telah bawak aku singgah tapau kat situ..

4 comments:

meowwmania said...

teringin jugak nak serang TLG

en Mijoe blanjewww :p

Mijoe said...

MM

en Mijoe belanja? agak2 la MM :p nak kena chop duit RM100 banyak2 baru boleh..he he

Aidy said...

Thx for posting psl TLG..yep saya memang berterima kasih pada Fatol, kwn saya yg jual burger tu..dia pun selalu gak order burger kt TLG.. Hope to see u soon. -ChefAidy

Mijoe said...

no problem Bro!! :) barang yang baik elok dikongsi bersama2 masyarakat sedunia.. he he!

yes bro, saya akan kembali..soon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...