Kelly 3572

Wednesday, October 19, 2011

Ada Tak Sesiapa Interested...

Assalamualaikum

...nak tolong jaga/adopt Kaka? Specially kawan-kawan yang hardcore meow lovers?

2 comments:

meowwmania said...

alamak nape dgn Kaka..?

Mijoe said...

MM,

takde pape dengan dia. Dia kan tinggal kat rumah parent. Duk dalam reban/sangkar. Sebab parent dah tua, tak larat nak jaga. Kalau lepaskan dia keluar sangkar,takut dia kena catnapp. Pernah dulu Kaka terlepas, 2-3 hari tak balik. Kalau saya tinggal dgn parent sekali memang senang la nak jaga dia. Tapi since saya pun duk kat apartment yg tak boleh pelihara binatang, mcmana lagi nak buat. Tak sanggup nak amik risiko lepaskan dia dari sangkar, takut dia hilang; kena serang dgn anjing, kena tangkap dgn org tak bertanggungjawab lepas tu dijual kat kedai haiwan..

kalau duduk rumah bertanah ok la jugak, nak je saya terus jaga dia sampai bila2. Hmmm... dilema betul la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...