Saturday, September 24, 2011

Terbabit Dengan Gejala Sosial!!!

Assalamualaikum

Bebaru ni, wifey telah terbabit dengan aktiviti yang kurang sihat untuk ekonomi, tetapi sangat sihat untuk memuaskan hati dan self rewarding! Mungkin sebab terjangkit dengan kawan-kawan sedunia yang memang dah selalu online shopping! Ni la yang aku maksudkan dengan gejala sosial itu...he he!
cute 'packaging'nya 

genuine product yer...

Bila tempahan dah dibuat dan payment pun settled, tunggu je la masa Poslaju datang, ataupun tinggalkan notis kat rumah. Paling excited ialah masa nak pergi amik parcel kat Pejabat Serahan Taman Melawati tuh. 
Hasil rembatan wifey ni bagi aku cantik la. Nasib baik la aku tak suka pakai jam tangan. Kalau tak, aku pun nak order jugak...he he. 
Aku sangat berpuas hati dengan urusan jual beli jam tangan Fossil ni. The seller bought it from the US, most probably during summer sale. 
Selain daripada jam tangan, bermacam-macam lagi barangan yang korang boleh dapati di blog Boutique Malaysia ni. Jam tangan, handbag, perfume etc. Ori ke? Setakat yang aku nampak, aku yakin it's a genuine product. Waranti boleh daftar online.

Takde share or dapat apa-apa komisyen pun promote blog Boutique Malaysia ni, it's just my way of showing satisfaction to the deal done with the blog owner. 

Baru nak rasa gembira shopping online... macam la aku yang beli...he he.

1 comment:

meowwmania said...

wahh santek lah..sgt santek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...