Thursday, September 15, 2011

Jamal Abdillah Di Suria KLCC

On the way balik kerja, masa sampai kat area concourse Suria tuh, ternampak ramai manusia berkumpul. Ada muzik dan suara penyanyinya kedengaran. 

Ooh, lagu Gadis Melayu berkumandang. Eh, Mawi ke? Bila aku sampai dekat information counter tuh, baru la nampak penyanyinya; Jamal Abdillah rupanya.
tak dapat nak snap gambar yang jelas, maklum le, camera phone tak canggih..he he
Suara memang mantop! Nampak berisi sket pipinya. Cuma yang tak bestnya, dah dekat masuk waktu solat maghrib, dan malam Jumaat pulak yang organizer nak buat event macam ni. Saje je kan...

3 comments:

meowwmania said...

tu yg tak berkenan tuu haihhh...

aby said...

tk minta sign otograf ke!!!

psl masuk malam jumaat tu ...
ignore jer klu ianya melalaikan ..

Mijoe said...

@MM

buat le siang hari during weekend ke, ramai jugak orang datang... :p

@aby

saya lalu dan berhenti amik gambar je bang. Lagipun, dia nyanyi byk lagu kot, sambil2 model kua buat catwalk etc...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...