Friday, September 2, 2011

Gambar Kucing Baru Saya

Assalamualaikum

Ni la gambar kucing yang baru dibawak balik oleh ayah aku. Tak best pulak nak letak tajuk posting ni macam kat atas tu. Sesuka hati je cakap ni kucing kau. 

Kepada pemilik kucing yang ada kehilangan kucing macam dalam gambar ni, boleh la contact saya untuk urusan pengembalian. Kalau takde orang claim, saya akan jaga sebaik mungkin.
tengah makan wet tuna... kelas kau...he he
Meow ni memang manja. Cair dan sejuk hati aku tengok. Setakat yang aku tahu, sejak jadi warga rumah parent aku ni, awek ni belum mandi dan belum vaksin lagi. Ubat cacing pun belum. Cuma aku dah Frontline'kan dia aritu. 
Kalau aku nak jaga dia ni, apa nama aku nak letak ek? Nak je letak nama Semah Sharapova. Ok tak? Ke ada nama yang lagi cute dan feminin? 
Buat masa ni, SS ni bersekedudukan dengan Ronaldo tuh. Tapi nampak si Ronaldo tuh buat-buat tak layan je awek ni. Jual mahal la ni kot. Nak tunjuk ego dan seniority la tuh. Kaka pun tak interested jugak.  
Apa pandang-pandang? 
Tak cukup cun ke aku ni? Ke 2-2 mamat tuh gay? He he he... 
kenyit mata ke tuh? gua tengah menggaru la...
Kalau 2-2 mamat tuh tak nak kat aku pun takpe la, at least aku takyah peknen. Senang sket, takyah berpantang lepas bersalin, takyah jaga baby etc. Saya akan cuba jadi tucin yang baik!

6 comments:

aby said...

salam mijoe ..
cantik juga Semah tu ..
rezeki syawal nampak nya.

sok klu ada jantan yg baru
boleh bg nama Mat Federer plak ...
baru balen kan ..

Mijoe said...

salam bang!

tu la pasal. sapa la buang si semah tuh. comel2 camtu pun ada jugak org sanggup buang.

ok jugak nama federer tuh. tapi sebab skrg Djokovic dah jadi nombor 1, kena la taruk nama Joker pulak kalau ada meow jantan..he he

meowwmania said...

eh dia tgk kita,
eh dia kenyit mata,
aduh mak tgk lagi..
manjanya awek ini

:D

Mijoe said...

tu la pasal MM.. kucing masjid la katakan...sopan santun kucingnye...

ingat nak mandikan tengahari tadi, tapi tak sempat. Nampak bersih dan suci je lagi..he he

Farahliza Isa said...

alamak....i'm meltingggggg......comey giler

Mijoe said...

Farah..

comel ek? nak buat menantu tak? :)
kalau nak, datang le amik..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...