Kelly 3572

Wednesday, September 28, 2011

Buy Or Not To Buy

Assalamualaikum

Lepas maghrib tadi, on the way nak balik, saje la lalu depan Habib Jewel; nak usha harga emas 999 bila terdengar gold price tengah merudum sekejap. Usha punya usha, nampak la harga terkini emas 24K 999 kat Habib tu dijual pada harga RM200/gram. Harga jualannya jatuh RM16 dari masa kali terakhir aku check kat Habib minggu lepas.

Nak beli ke tak? Sure ada upah emas pulak tu. Betul ke kalau beli dari dealer boleh dapat lebih murah?

3 comments:

meowwmania said...

beli beli!

emas adalah pelaburan yg sgt menguntungkan ;)

Mijoe said...

@MM

kalau tgk latest price (201109291721) harge satu gram RM166.21 je.

kalau boleh dapat lower price dari Habib tu memang nak je beli skrg jugak... any idea MM? :)

aby said...

klu ada rezeki lebih sambar jer ..
satu pelaburan asset tuh ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...