Kelly 3572

Saturday, August 27, 2011

Sandal Raya

Assalamualaikum

Raya tahun ni, aku dapat satu barang baru. 
Ala, dapat sandal baru pun nak kecoh satu dunia. Mesti la bangga, tapi bukan riak yer. Bangga sebab wifey yang belanja aku sandal ni. Beli kat kedai Bata, Pasaraya Giant di Nilai. Harga? RM20 sahaja.
Aku suka sandal ni sebab ringan, warna pun cantik. Nak driving pun aku rasa selesa la. Harap-harap sandal ni akan tahan lama. Sandal ni adalah pengganti sandal yang malang tahun lepas tu...he he. 
Welcome home sandal Bata! He he. Excited...

On the way balik rumah, singgah kat Bazir Ramadhan, Taman Semarak. First time pergi bazir ni. Panjang gila gegerai kat bazir ni. 

6 comments:

meowwmania said...

blue...ai loike blue

smangat la nak raya dpt sandal baru ;)

Mijoe said...

tu la pasal. dapat la ganti sandal peberet yang hilang kat surau masa terawih bulan remdan tahun lepas... :p

ai pun loike blue..

aby said...

berhati hati klu bawak solat di masjid, silap2 mase kluar sandal tu tk de dah ...
bukan dicuri cume org lain tersalah pakai ...

Mijoe said...

he he.. sandal ni nak ganti sandal yang hilang masa solat terawih last year ni.

gi solat raya nanti, confirm pakai selipar jepun jer..sandal ni tinggal dalam kete..he he

Farahliza Isa said...

yeayyyyy!! tumpang sonot..ekekeke

Mijoe said...

dah tua2 camni, dapat sandal pun dah excited giler. cuma, tak leh letak kat luar rumah, nanti pagi esok tengok dah jadi tempat mengasah kuku budak2 bulu..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...