Kelly 3572

Sunday, July 31, 2011

Kelly Balik Kampung

Assalamualaikum 

Hari ni hantar Cik Kelly ke Seksyen 27. Dah patut kena service dah. 

Rindu betul dengan Shah Alam.

Janji dengan Service Centre, dalam pukul 1130hrs. Sempat lagi singgah AmBank kat Seksyen 15, sebab wifey ingat branch tu beroperasi hari ni! Rupanya tak pun. Terus ke Service Centre!

Hari ni buat standard service je. Lepas tu ada pulak nak kena cuci apa ntah aku dah lupa. So, jadi la RM151 lebih. Ok la tuh. 

Sementara menunggu kat lounge tuh, buat la service centre tuh macam rumah sendiri. Tengok channel Astro yang cekik darah tuh, bancuh white coffee, makan biskut, pasang OSIM iSqueeze tuh. Perghhh! Best la. Tetiba terasa nak beli iSqueeze tuh. Mula-mula macam geli je bila mesin tuh start serang tapak kaki aku. Lama kelamaan ok jer. Best plak tuh. Ish! Kena beli ni...

4 comments:

aby said...

salam mijoe,
beli jgn tk beli ..
boleh tayang masa raya nanti ..

he..he..

meowwmania said...

wahh bestnya kalo dpt iSqueeze tu kan lagi2 pas penat balik shopin huhuu..

Mijoe said...

@aby

kalau ada rezeki lebih, InsyaAllah saya akan beli.. berapa la hargenye tuh...:)

Mijoe said...

@MM

memang best la MM! boleh tertido kalau kena urut 20 minit tuh...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...