Kelly 3572

Saturday, August 20, 2011

Kaka; Edisi Kantoi Tak Puasa!

Assalamualaikum

Pagi tadi, pergi ke Gombak, misinya ialah nak mandikan dan bawak Ronaldo ke Petcare for vaccine and check-up, tapi, bila sampai kat kondo dia, tengok-tengok takde orang (kucing). Tanya neighbour dia; Kaka, mana Ronaldo? Kaka tak jawab soalan aku. 

Cari-cari sekeliling rumah, takde jugak. Akhirnya, aku lepaskan Kaka keluar dari kondo dia. Kasi dia exercise sket. Bila dah lepas dari kondo, bermaharajalela la KL Gangster ni. Meme la... (ikut Ady Putra punya dialog dalam KL Gangster tuh...)
freedom... at last!!!

gua Kaka; a house cat with a mission!!!

yes!!! ulam...err rumput...

eh!!! lupa plak..line clear tak ni? Kang kantoi dengan JAIS plak!

yes... JAIS gi serbu area Damansara! Line clear...

ooo nikmat dunia!!! dapnyeeeee...

eh? nape bro? gua just chill-chill kat sini je, tak buat pape yang membatalkan puasa pun!

aaah..sambung balik, aku nak try product SeraiKing pulak, nak hilangkan bau badan!!!

bila la aku nak dapat puasa penuh ni???

4 comments:

meowwmania said...

hahh! Kaka tak poce!

kang jgn lupa ganti taw :D

Mijoe said...

takde maknenye nak ganti...dah berapa banyak dah nak kene bayar fidyah..:p

Farahliza Isa said...

hui..bulu corak mcm ghimau, cntekla...

Mijoe said...

@Farah

hmm, tu la. dari masa dia kecik lagi dah nampak keunikan pattern warna bulu dia. Perut pun menggelebeh nak cecah tanah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...