Kelly 3572

Monday, August 8, 2011

Doa Yang Kita Minta 17 Kali Sehari

Assalamualaikum

Aku dapat dari email yang di'forward' kat aku. Bagus jugak share kat sini. Sekurang-kurangnya, kita dapat tahu apa makna bacaan masa duduk antara dua sujud tu. Jadi bila dah tahu makna, feel masa kita baca tuh lebih la sket kan. 

Terima kasih kepada yang forward email ni kat aku, dan terima kasih kepada orang yang mula-mula sekali share ni kat blog. Semoga Allah memberkati kita semua. Amin.

2 comments:

meowwmania said...

amin...

betul lebih kusyuk baca jika mengerti maknanya..

Mijoe said...

a'a MM.

salah satu cara nak kusyuk dalam solat.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...