Kelly 3572

Thursday, July 14, 2011

Once In A Red Moon

Assalamualaikum

Whoaaah? Am i changing colours? Pehal ni? Mimpi apa ni? Kau biar betul... tetiba je bertukar???
pejadahnya Gerrard dengan Miereles buat kat sini? Gerrard kan tak datang?

replica je la...
Sebenarnya macam ni, sempena kedatangan LFC ke Malaysia ni, Standard Chartered Bank buat la event kat Pavillion ni khas untuk penyokong-penyokong LFC. Lebih kurang macam membawa Anfield ke Pavillion la ni. Aku noticed ada iklan pasal ni kat The Sun hari Isnin hari tuh. And the event went on for the whole week sampai la esok.

Chester dan Inderjit, office mate aku yang dah jenguk booth LFC kat Pavillion tuh cakap, if you want a signed LFC poster and car sticker, you kena la pergi ke booth kat concourse tuh, bagi IC, phone number dan email address. Macam register jadi penyokong la ni kot!
model bilik persalinan kat Anfield
Oleh kerana adik iparku si bakal 'gold-driver' tuh peminat mati keras LFC, dan dia tak berkesempatan untuk turun ke Pavillion ni atas urusan kerja, maka, aku pun berlakon dengan jayanya menjadi penyokong LFC jugak. 

1730hrs je, aku keluar dari office dan cross jalan ke Pavillion. Lanyard MUFC Stadium & Museum Tour kat leher aku tuh, aku simpan leklok dalam poket. Kang ada pulak kena halau dan kena belasah kat Pavillion nanti. Ha ha ha...
suasana kat concourse Pavillion petang tadi

Adam C; host yang glamour tuh. The Uncle behind him was the winner of the signed LFC jersey competition
Sampai kat concourse tuh, aku pun mencemarkan diri, pergi kat registration counter, que, kasi IC and other details. Maka, dapat la aku 2 benda yang kawan-kawan aku cakap tuh. Tapi tak tahu la pulak registration tadi untuk apa kan? Do i stand a chance to win any lucky draw or something? Hopefully ada la kan.

nah kau, bagak gila jersey Liverpool tuh kat Pavillion
Aku lepak la kat concourse tuh sampai pukul 1835hrs camtu la. Try mintak LFC cap dari registration counter tadi, tapi agak menghampehkan. Memang la tak dapat. Aku saje je cuba mintak walaupun dah tahu sure tak dapat punya. 

Pasni kita tunggu la game antara LFC dengan Malaysia hari Sabtu ni. Hopefully Malaysia boleh main dengan lebih baik berbanding ketika lawan Arsenal. 
ni la yang aku nak gi amik tuh! NOT FOR ME OKAY, but for my brother in law !!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...