Kelly 3572

Sunday, July 24, 2011

I Need A Hair Cut

Assalamualaikum

Rambut dah tak terurus. Kena cari barber ASAP. Kira terus potong untuk edisi raya la ni. 

Dekat depan Greenwood tuh dah ada 5 barber shop! Gila banyak! Sekarang favourite aku ialah kedai RM8 yang ada massage tuh! Best! Tapi masa aku sampai situ, diorang dah nak tutup! Baru 2230hrs dah nak tutup? Tolak rezeki tu. 

Terpaksa la aku pergi kedai slow and steady RM9 tuh. Sudahnya, pukul 12 lebih baru settle! Tension je! Dah la lapar... wifey plak kat rumah sensorang! 


4 comments:

meowwmania said...

larr mana gmbrnya...

letak la gmbr rambut raya tuuu :D

Mijoe said...

takleh tunjuk la MM! malu... :p

Ninie Hanis said...

my sister live at Greenwood as well.duduk kat greenwood gak ke?kalau ternampak muka seakan2 me tu must be my sister lah tu.muka kitorg seiras!

Mijoe said...

my parent dekat sebelah Greenwood, Kg Changkat! i kat Setapak. Dah lama ke your sis duk situ? tak pasti pernah nampak tak org muka macam Ninie kat Greenwood tuh... :p kalau terjumpa kat pasar pagi Ahad tu, sure la your sis kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...