Kelly 3572

Saturday, July 30, 2011

Buah Tangan Dari California

Assalamualaikum

Sampai kat rumah fama tadi, terus check barang-barang yang fama bawak balik dari Penang. Lebih tepat lagi, barang-barang yang Tort & Apai borong dari San Francisco semasa lawatan kerja diorang ke sana minggu lepas!
Aku tak tahu nak pesan apa, tapi aku cakap la kat adik aku, dapat t-shirt bodo yang cool boleh buat tidur pun dah best dah. Ni la t-shirt yang cool itu! He he. I like! Thank you to my sister and my brother in law yang bersusah payah membawa barang yang sangat banyak tu balik ke Malaysia dari US. 
Apa-apa pun, suka sangat dengan t-shirt tu, walaupun pakai untuk tidur je. Berapa harganya ni?
Coach handbag @ Folsom Premium Outlet, CA
Ni handbag Coach yang kat Pavillion & KLCC outlet tuh harga dekat 4 angka. Sempat gak diorang rembat handbag dan wristlet. Tapi yang agak frust tuh, latest poppy handbag not available kat Premium Outlet. Ada kat boutique sahaja. Tapi, berbaloi la dapat beli end of season summer sale ni.

2 comments:

meowwmania said...

jgn tnya harga kang kena bayar :D

Mijoe said...

@MM

memang pesan suruh dia belikan pun, dah tanya harga, tapi adik saya cakap lupe... macam nak kasi as souvenir jerk kat abg dia..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...