Kelly 3572

Saturday, June 11, 2011

Sessi Kerastangan Di Pagi Sabtu

Assalamualaikum

Saki baki dari sessi pagi semalam masih ada lagi kat dalam lemari es. Bangun pagi tadi, terus laksanakan hajat untuk prepare breakfast kepada si dia. Simple breakfast jer, aku bukannya pandai masak pun. Masak maggi boleh la...
mari sepahkan dapur bersama saya
Selang beberapa minit, ni la hasilnya. Tapi, yang paling memuaskan hati, dapat 'surprise'kan wifey dengan hasil kerastangan yang bersungguh-sungguh memporak-perandakan dapur di pagi Sabtu ini. 
breakfast untuk yang tercayang
InsyaAllah, dimurahkan rezeki, aku nak buat lagi projek hari Jumaat macam semalam. Semoga mereka gembira dan dapat bekerja dengan lebih tekun setelah kenyang dengan rezeki yang Allah kurniakan kepada mereka. 
last minute preparation for Papa Yuz's wedding
Mak dan Nana tidur kat rumah kitorang malam ni, sebab esok nak kenduri kahwin Papa Yuz kat Pulapol. Lepas Maghrib, kitorang ke rumah Atuk Aiman kat Ayer Panas untuk tolong-tolong sket. Dekat pukul 11 lebih, kitorang ikut Raimi ke lokasi event esok. Cantik la stage dan pelamin ni.

Tak sabarnya nak gi kenduri ni esok! Excited sebab dah lama tak pergi kenduri kahwin...

6 comments:

Ninie Hanis said...

b'fast in bed kah?ala2 english bekpes gitu.hihi..ingatkan buat bekpes utk kucing sbb selalu tertifu dlm entry2 lepas. :p

p/s memang keje berkaitan wedding ke?bunyi cam projek wedding planner je. :)

Mijoe said...

sekali sekala kena la buat surprise kat wife. he he.. nak buat bekfes lain tak reti, tu yang prepare sandwich ala O'Brien tuh...keh keh keh..

keje? tak la Ninie, wedding planner tuh memang jauh sangat la lari dari kerjaya den... he he..

summer at Stafford ok ke? :)

meowwmania said...

wahh sweet gitu...ai loike ;)

Mijoe said...

apa yang suwit MM? pelamin pengantin ke bekfes tuh? :p

Farahliza Isa said...

wahhh, abg ni lomantik la..ekekeke

Mijoe said...

time tgh rajin Farah, semua boleh buat...he he he!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...