Thursday, May 26, 2011

My Debut Album

Asslamualaikum

Ni la hasilnya bila ikut arahan Tag yang dah basi. Actually takde orang pun tag aku pasal assignment ni. Tapi since aku takde idea nak buat apa-apa posting sekarang ni, maka ni la salah satu benda yang aku rasa rajin nak layan. Credit to Mija

Tapi bila tengok hasilnya, memang lawak dan kelakar la.

So, macamana wujudnya album dan gambar kat bawah ni?

1 - Open http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random. The first random Wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Open http://www.quotationspage.com/random.php3. The last four or five words of the very last quote of the first page is the title of your debut album.

3 - Open http://www.flickr.com/explore/interesting/7days. Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use Photoshop/Paint or similar to put it all together.

5 - Post it to your Blog with Title "My Debut Album" and TAG other persons.

Nama band aku: Luksusowa Vodka
Tajuk album:      And Good Health Have Vanished
my debut album cover!
So lepas ni aku nak tag Meowmania, Bunga, Ainil, Helang Botak, Uzbeck, Dwen, Ninie Hanis , Afiq Flanker, Farah, Zairol dan sesiapa je la yang terbaca entry ni. Ha ha... Kalau rajin, buat le.. just for fun!

7 comments:

meowwmania said...

LOL :D

insya'Allah nnti kita wat ekk ;)

Mijoe said...

ok... have fun! :p

p/s

semalam kan, kita jumpa meow macam Momon kat stesyen lrt masa balik keje, nampak dia tgh lapar, pastu kita kasi dia makan smartheart yang dibawa kesana sini tu. mmg sangat pemalu dan takut2 nak makan. kita tak pandang dia pun so that dia tak nervous sangat nak approach smartheart tuh. Pastu nampak la dia mula makan dengan gelojoh dan takut2. Kaler putih, mata biru..tapi tak juling la.. :) tapi Mon juling2 pun raut wajahnya still comel.. he he. Terus tingat kat Mon bila tgk kucing semalam tuh. harap2, petang ni dapat jumpa dia lagi... :)

aby said...

salam mijoe,
kira posting buat lawak la yer ...

Mijoe said...

bukan buat lawak bang, sebab dah tak tahu nak buat posting apa dah ..:p

cuba abg layan assignment tuh kalau boring2..:p

Bunga said...

ku terlihat namaku disitu... hehehe

Mijoe said...

ye..sila buat Munge..kalau free dan tak keberatan... bukan paksaan yer.. :p

Farahliza Isa said...

baru prasan...nnt kiter buat yer :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...