Kelly 3572

Sunday, April 24, 2011

Smack Down On Sunday Morning!

Hi semua, my name is Tam, Daniel Tam!

apa la nak buat pepagi Ahad ni...

jom gusti jom!!!  patahkan tengkuk dia!!!

gigit dagu dia sampai hancur!!! ha ha ha..brutal tak???

chop! chop! Tam stop kejap Tam!!!

nak posing jap! Saya la Teh Alissa a.k.a Teh Cap Masjid!

kita grooming dulu...

yeaahh..second half... kita sambung balik!!!

tak larat la nak gusti pepagi ni..dah la belum bekfes...

Mijoe...kitorang lapar la... ada Royal Canin tak? :)

Tunggu ye, 

9 comments:

meowwmania said...

hahahaah...

amboiii kemain lagi! main order je yer..hehe

Mijoe said...

anak manja...camtu la.

tuannye kaya,bakal pilot..amin! he he (ni meow adik ipar saya!)

sekali sekala jumpa diekor, memang best MM.

roydotcom said...

Bila laa aku dpt bela kucing macam ni... kena tunggu dok landed house dulu ni.. takut skang dia jatuh dari tingkat 20 kan naya...

aby said...

salam mijoe ..

nak tunjuk smackdown atau betis yg berbulu tuh ...
ha..ha..

apepun seronok tengok aksi2 kucing,
sama2 light weight ...
jadi seimbang ...

Mijoe said...

@roydotcom

Ala Rul, nak 10,000 daya, he he, kawan den bela dekat sedozen meow kat apartment, tingkat 9 pulak tuh.

Tapi kau ada Zamir, tak sesuai lagi kot. Tunggu dia besar boleh la start bela sekor dulu..:)

Mijoe said...

@aby..

ha ha ha.. tak terlintas pun nak tunjuk betis tuh..he he :p

nampak je sama2 light weight bang! tapi yang hitam tuh dah mula memberatkan diri sejak di zass aritu.. :p

Chieda Hafiz said...

hihihi!! memang nk kena bela kucing gak ni! nnti la... dah ada nnt boleh main2..

Mijoe said...

@Chieda Hafiz

salam Chieda! selamat datang! :)

bela je Chieda. Start dengan sekor dulu. Cari stray cat pun boleh, kalau nak yg comel, gi adopt kat SPCA pun ok gak.

tambah pahala dan release stress bila tension2 :)

Farahliza Isa said...

stakat bergusti camtu bole tahan lagi...yg kt umah ni siap buat aktiviti merentas desa sambil merentas perut dalam umah...camno tuu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...