Friday, April 29, 2011

Selamat Pengantin Baru!!!

Assalamualaikum

Hari ni ada wedding of the year yang aku tak dapat attend! Frust gak! Kalau tak, boleh la join diorang kat Westminster Abbey. Sure colourful dan havoc gila London time ni. Masa aku type entry ni, 1208hrs at London; William tengah bawak Kate keluar dari church. 

Tengok je la kat NTV7 dari site office.

To William & Kate, semoga korang berbahagia hingga ke anak cucu. Sorry la, aku tak dapat datang, tak dapat cuti la bro. Nak cuti pergi Sabah pun tak approve walaupun tiket return flight dan hotel dah beli. 

Kawan-kawan blogger kat UK neh sure ramai yang turun ke London nak merasai suasana meriah ni kot. Bunga, Ez & Adam, Hanis & Neep, korang pergi ke? He he... 

8 comments:

MiJa said...

cehhhh.....

Mijoe said...

pe mak buyung? :p

Ez said...

hahaha! aku tak pegi bro. tak kuasa aku nak bertolak-tolak kat westminster abbey. tengok tv lagi best. dapat tengok close-up lagi :)

Mijoe said...

Ez,

aku tgh planning nak terjah UK lagi ni.. he he, maybe awal tahun depan kot...:p

Ez said...

Ok mijoe. Noted. Aku berdoa sangat2 kami ada lagi kat sini. UM dh suruh aku balik ni. Kalau aku balik pun, adam akan ada kat sini dgn Imaan. :)

Mijoe said...

alamak Ez. Jgn le balik dulu..he he. UM dah kasi reminder suruh balik? kau patut balik bila?

Ez said...

Dh kena balik March 2011 patutnya. Tapi aku tgh apply extension lg dgn UM tu ha. Ko tolong doakan sama ok. Kalau tak hancus la plan aku utk Imaan.

Mijoe said...

InsyaAllah Ez. Amin!

Kau pun kena banyak berdoa jugak dan usaha ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...