Thursday, April 28, 2011

Saya Terjumpa Video Lawak Kucing Ini Ketika Disaster Recovery Exercise

Assalamualaikum

Hari ni dan esok BNM menyusahkan RENTAS personnel & members dengan membuat live operation dari DR diorang. Pastu semua RENTAS members compulsory to join the exercise from their respective DR site. Kalau DR site kitoang ni menarik dan ada kemudahan asas tu takpe la jugak... hmm, malas nak bercerita panjang kat sini. Kita bako aje...

Jom layan video kucing gadoh laki bini neh. I'm sure most of you my friend dah pernah tengok video ni kot...layannnnn!!!
video
credit to CanimGrubum!

6 comments:

meowwmania said...

dia nak gaduh tu sure bergumpal-gumpal kalo kite ada kite simbah ngan air paip huhuu...

Mijoe said...

lepas tu kasi mandi terus... :p

ainilazwa said...

dari entry-entry mijoe ainil rse mijoe adalah kucing lover la
aha....

Mijoe said...

yes Ainil...

saye suke tucin!

Farahliza Isa said...

lawak kan, sejibik dialog ngn bunyik dorang...hahaha!

Mijoe said...

tu la pasal... tengok berkali-kali pun mesti nak gelak.

agaknya kan, apa la sebenarnye yang diekor gaduhkan tu ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...