Thursday, April 14, 2011

Penangan Usop Hantu Kak Limah!

Assalamualaikum

Pagi ni kroni aku forward satu email kat aku dengan satu attachment. Bila aku tengok attachment tuh memang la aku tak terkata apa-apa. Memang lawak! Tapi takde la gelak macam orang lupa dunia.

Betapa kuatnya pengaruh watak mamat ni dalam cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah tuh yer. Ce tengok gambar ni!
New social network?

6 comments:

Ninie Hanis said...

peh..betul2 fenomena usop wilcha.

i like button 'kita bako'..hilarious!

Dwen Ihsan said...

sapa yg nak ikut usop wilcha, angkat tgn macam sayeeee (sambil tgn pusing2)

Mijoe said...

@Ninie

terus malam tadi i layan HKLBR lagi sekali... serius lawak!!! sakit perut dan rahang gelak..macam baru first time tengok je.. :p

pelawok pelawok pelawok... :p

Mijoe said...

@Dwen

lepas ni aku harap mamat khalid kekalkan awie sebagai hero. nak tgk hantu Ayu yg mati eksiden tuh, apa pulak dia nak buat dengan kampung pisang...

zomba - zombie
kushen - key chain

aku punye ringtone dah lagu Soley Soley yg Abi dgn Usop nyanyi dan menari tuh... ha ha

aby said...

salam mijoe ..

lama la tk layan wayang ..
klu tengok pun tunggu la anak2 bawak balik CD ..
boleh la tumpang tengok ..
tk pun masuk astro first ...

Mijoe said...

@aby

saya pinjam CD kawan kat opis je bang! masuk ni dah 2 kali tengok HKLBR! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...