Kelly 3572

Sunday, April 10, 2011

Happy 6th Anniversary To Aku & Wifey

Assalamualaikum

Aku nak ucapkan selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke 6 untuk aku dan jugak puan wifey! Semoga, perkahwinan ini akan kekal diberkati, dan semoga dimurahkan rezeki, semoga dapat apa yang diimpikan selama ini, InsyaAllah! 

Amin! 

Friends, followers, bloggers and readers lain pun, tolong doakan kebahagiaan dan kemurahan rezeki untuk kami yer. Thank you in advance!

bile la hadiah nak sampai neh? :p tunggu semalam tak sampai-sampai jugak! Akan ku update bila hadiah dah sampai nanti. Aku rasa esok sampai la kot!

14 comments:

Ninie Hanis said...

Happy 6th Anniversary!God bless.

Mijoe said...

Thanks a zillion Ninie! :)

Dwen Ihsan said...

happy anniversary..moga panjang umur murah rejki

Mijoe said...

terima kasih jah! takde cheese tart ke utk aku as present? :p

aby said...

hepi 6th wedding aniversary mijoe ..

perjalanan masih jauh lg ...
semoga dilindungan dan diberkati allah dalam melalui perjalanan hidup berumah tangga ...

Mijoe said...

@aby

thank you bro for your sincere doa and wishes! :)

roydotcom said...

Aku doakan moga cepat dapat cahaya mata sebagai penambah seri dlm asam garam rumah tangga...

BUNGA said...

happy anniversary...
semoga diberkati rumahtanggamu, dimurahkan rezeki, dipanjangkan jodoh hingga ke syurga... Amin :)

Dwen Ihsan said...

CHEESE tart dh abis suda, kena order lagi kat dia

Mijoe said...

@Zairul

terima kasih bro for the doa!
balik kampung tgk anak ke? :)

Mijoe said...

@Bunga

thank you very much Munge! Same goes to you! :) terharu den...

Mijoe said...

@Dwen Ihsan

lenkali order lebih la bro...ni semua DSAI punye pasal la ni...

anak merdeka said...

happy anniversary bro..semoga kekal hingga akhir hayat n sentiasa dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah SWT..aminn

Mijoe said...

@anak merdeka a.k.a Afiq

terima kasih bro for the doa and wishes.

Kasik la replica cik su satu as anniversary present..ha ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...