Kelly 3572

Monday, March 7, 2011

Liverpool 3 Manchester United 1

Assalamualaikum

Ha ha ha! Kalah lagi, 2 in a row! Ni la game of the season. Memang berbaloi LFC dapat Luis Suarez. Pendapat aku la, LFC paling untung dalam January transfer market arituh. Dah la dapat 50 million pound jual player yang tak setia yang sampai sekarang tak score lagi tuh. Pastu dapat pulak beli 2 player macam Suarez dan Andy Carroll.

Cuma, yang tak bestnya, injuries to Nani. A really bad one. Jamie Carragher memang bernasib baik sebab tak dapat kad merah. Kalau dia kena red card, agak-agak resultnya macam semalam tak? :)

According to The Sun UK, Jamie Carragher pergi ke changing room MU untuk mintak maaf dengan Nani. Memang patut pun. Rasanya Steven Gerrard pun patut minta maaf dari Nani sebab dia tolak Nani lepas Nani bangun nak tunjuk injuries kat kaki dia kepada referee. Aku rasa Stevie G ingat Nani berlakon sakit kot.

Takpe la, papehal pun, congrats to LFC. Semoga LFC will finish above Chelsea. Sebab, aku nak Fernando Torres menyesal tinggalkan LFC.

Pasal game semalam tuh, tak pe la MU kalah. Adat la kan. Kalau Rio and Vidic ada, mungkin resultnya lain kot? :)

8 comments:

ainilazwa said...

hangat na bola malam td!

nabihah zulhemay said...

hahaa, geng kucing jugak lah ni..

Kelly Chantek said...

ainil

tu la pasal..
dah la MU kalah :p
he he he

ainil terlibat ke tak? :p

Kelly Chantek said...

nabihah

terima kasih sebab singgah.
geng kucing? boleh la :)
jap lagi saya ziarah blog nabihah :)

aby said...

salam ziarah ...
tujuan kt tengok mieow,
tp hasilnye tengok brita MU kena belasah ...
seronok juga berita ni,
sbb yg belasah my faberet team ...
yg telah aby ikut sedari Kenny Dalgish masih jadi pemain lg ...

blog kucing aby,
http://dorobeescattery.blogspot.com/

Kelly Chantek said...

salam aby :)

ha ha ha.. tu la pasal. tak pasal2 kena belasah.

Kenny Dalglish mmg player yang bagus. saya pun dulu follow jugak LFC masa zaman Ian Rush dulu. tapi ntah camne pulak boleh beralih ke timur sket... :)

sian Torres kan? dah la tak setia, tak score lagi... :p he shud remain a Kop!

anak merdeka said...

tak tahan betul dengan Mu nie... 2 in a row bro...tapi kalo ikut dari dulu MU memang macam mie...selalu wat fans kecut perut...papehal pon MU always in my heart...ape orang nak kata biaq p la...hehehe

Kelly Chantek said...

ye betul tu Fiq. MU forever ek.. :)

ni kali ke 4 MU kalah season ni in all competitions. Paling teruk, kalah dengan West Ham in CArling Cup dengan MU fielding a weaker team. Yang paling memalukan, kalah dengan Wolves sebab tu involved regular 1st 11.

2 game yg terakhir ni, sendiri mau ingat la kan sebab apa? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...