Friday, February 25, 2011

Pehal Dengan Mamat Ni?

Assalamualaikum

Sekarang tengah duk belek-belek The Sun, pastu terjumpa artikel menarik pasal budak dalam gambar kat bawah ni. Oscar namanya. Geram je tengok dia ni, gebu-gebu gitu.

 So, apa yang special sangat pasal Oscar ni?

Kalau nak tahu, baca la artikel tu kat sini.

Photos credit to The Sun UK.

5 comments:

ainilazwa said...

ape ke halnye dgn kucing ni kelly?
haha

meowwmania said...

jap nak p baca ;)

Kelly Chantek said...

ainil

meow ni, Encik Oscar ni katanya boleh predict pesakit2 kat spital yang bakal meninggal dunia..pergh..scary gak tuh...

Stephen King sure dah dapat idea nak buat modal citer misteri ni..:)


mm

risau pulak kalau ada cat macam Oscar ni.. :p

Dwen Ihsan said...

ni species mcm arwah paul ni bole predict..

Kelly Chantek said...

paul the octopus tu predict result bola jer..

ni predict orang nak mati Jah... gonggros betul la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...