Kelly 3572

Wednesday, February 9, 2011

FAMA Balik Newcastle!

Assalamualaikum

Happy Birthday Mama! I love you so much!

Hari ni FAMA balik Newcastle. Urusan apa tak pasti la. Hmm, lepas tu maybe pergi Seberang Prai kot, kalau ikutkan script lama la. So, macam biasa la, urusan memeow dan adenab (arnab) akan di take over oleh aku. I like!

Petang tadi, dapat message dari Kak Ima. Abang Amir admitted kat Sunway Medical Center sebab demam dan suspected dengue. Tak sempat nak pergi melawat hari ni sebab visiting hours pun sampai pukul 9pm. Hopefully my brother should be ok and recover ASAP, Amin.

Kitam & Zura je yang sempat pergi tengok sebab diorang lebih dekat dengan Sunway.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...