Thursday, February 10, 2011

Aayok Ni Rumah Sapa Neh?

Assalamualaikum

Hari ni takde keje la ni. Tiba-tiba je nak buat entry ala-ala misteri ni.
Ok, rumah ni untuk dijual ke? Terbiar je. Corner lot pulak tuh. Agak-agaknya berapa keluasan tanah rumah ni? Ada tak dalam 30 x 90 kaki persegi? Dan berapa value property ni? Freehold ke leasehold? Katanya rumah ni terletak di Seksyen 2, Shah Alam. Betul ke tak aku tak tahu.
So, ada sesiapa berminat nak sewa or beli? He he he... ada kaitan tak dengan hal ni?

Disclaimer

Aku tak tahu siapa owner asal gambar ni. Tapi aku minta kebenaran la ni untuk post gambar ni kat sini.Thank you in advance and sorry for any inconvenience.

5 comments:

BuDaK_NaKaL said...

bukan la wak..huhu =(

ainilazwa said...

aah la mcm bukan..
tapi spooky je rumah ni..
tak silap ainil dia ad kata rumahbentuk minangkabau..
hurmm xsure
kna tanye tuan tanah ni!
aha

Kelly Chantek said...

@Budak_Nakal

oh bukan ek? kalau camtu, pasni, ko gi la jenjalan depan umah tuh, pastu amik gambar, post kat blog ok? :)

Kelly Chantek said...

@ainil

siapa tuan tanahnya? Ainil kenal ke?

rumah tuh bentuk minangkabau? kena cari ni.. :)

BuDaK_NaKaL said...

uit...mingkabau???plik r 2..haha..t ada trluang i amik k..tp sream gak r.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...