Saturday, January 22, 2011

Pengganti Sementara Cik Kelly

Assalamualaikum

Hari ni saja je nak tunjukkan pengganti Cik Kelly buat sementara. Ni la kereta Ridzuan. Bersih berseri-seri selepas dibelasah oleh abang iparnya. Siap taruk daun pandan lagi nak kasi wangi. 
putih berseri 'orangnye' Nurul Kelliah ini
Hari ni Nurul Kelliah bakal diserahkan kembali kepada Ridzuan setelah Cik Kelly dah selamat dibaik pulih setelah kejadian yang sungguh mengerikan dan menyayat hati sanubari tempohari. Thank you to adik ipar den, Ridzuan for letting us using Nurul Kelliah for a few days. Tapi paling tak tahan dan mungkin membengongkan kepala orang-orang yang mengenali tuan Cik Kelly ni ialah apa yang tertampal kat cermin belakang Nurul Kelliah ni...
part ni la yang ada kekeliruan identity sket...
Amacam? Boleh YNWA? He he... takpe la, nama pun kereta pinjam kan!

4 comments:

anak merdeka said...

ahaha...ingatkan dah berpaling tadah...nasib baik ade explaination..kekeke

Kelly Chantek said...

tu la Fiq, confused semua orang nanti.

kalau MU sampai division ke 100 pun, KC tetap bersama MU! ha ha

anak merdeka said...

same la...aku pon die hard fan MU dari dulu lagi...

Kelly Chantek said...

oo ye ke? so malam ni tgk game kat mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...