Tuesday, January 11, 2011

JACK'nJILL Cream-O

Assalamualaikum

Aku first time makan biskut ni akhir tahun 2010 aritu. Kak Mas Aida yang introduced la ni. Aku mula makan yang blueberry flavor tuh. Memang aku suka. Sapa suka kuih tart sure akan suka biskut ni. Betul-betul macam promote JACK'nJILL ni. Aku bukan kerja dengan JACK'nJILL yer. 

Kalau JACK'nJILL punye staff terbaca ni, boleh la kasi aku biskut free kot pasal tolong promote product diorang ni.  
salah satu biskut favourite aku sekarang ni
Lepas aku dah merasa biskut ni, terus aku gi cari kat Jusco. Aku found out product ni dijual dalam packet besar macam dalam gambar ni dan ada jugak paket yang lebih kecik, lebih kurang separuh daripada saiz paket yang besar.
macam rasa kuih tart
Harga? Yang besar tu RM2.20, yang kecik RM1.20; ni Jusco punye price la masa aku survey arituh. Masa aku pergi beli dekat pasaraya Ong Tai Kim kat Medan Idaman, Gombak tuh, aku jumpa saiz yang besar je. Harganya pulak RM1.99. Terus aku rembat sampai 4 paket. 2 strawberry, 2 blueberry. 

Pergi la beli kalau nak tahu sedap ke tak.

2 comments:

Laila said...

perisa bluebarry tu sedap..

Kelly Chantek said...

yes.. indeed!

tapi takleh la makan selalu. Kang kene kencing manis pulak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...