Tuesday, January 18, 2011

Cari Kerja?

Assalamualaikum

Tak tahu apa nak share kat blog hari ni. Harap-harap iklan kerja kosong dari Intel ni pun boleh memberi manfaat kepada sesiapa yang tengah nak cari kerja atau bertukar selera dan bidang kerja.

Please click for larger image, thank you!
hurry up guys!!!
Kalau nak apply, resume or CV kamu boleh jugak dihantar melalui email kepada ini olang...


lepas tu, sesiapa yang dapat kerja kat Intel tu nanti melalui iklan kat sini, jangan lupa la belanja aku ok? Ha ha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...