Saturday, December 25, 2010

Suspek Utama Kes Pukau Dan Curi Menyerah Diri

Assalamualaikum

Sila rujuk laporan ni sebelum baca entry ni.

Menyedari ketiadaan mangsa pukaunya tempoh hari, suspek utama kes pukau tersebut yang ditemani oleh teman wanitanya, telah menyerah diri di rumah mangsanya di Kampung Changkat, Gombak tengahari tadi. 

Pihak berkuasa yang dihubungi mengesahkan bahawa suspek telah pun ditahan reman untuk membantu siasatan. Suspek yang berusia dalam lingkungan 3-4 tahun kelihatan tenang dan agak lapar ketika datang menyerah diri. 
Suspek utama kes jenayah yang menyerah diri tengahari tadi
Tuan empunye Bubut yang mmg sentiasa pemurah dengan kucing2 yang datang menziarah tu pun, terus menghidangkan Blackwood untuk santapan suspek dan juga teman wanitanya. Bubut yang dipukau tempoh hari dipercayai tiada dirumah kerana menjalani rawatan susulan dengan pakar neurologi (kronik betul...) di Prince Court Medical Center akibat trauma dengan kejadian ngeri yang dilalui itu.
teman wanita suspek juga turut direman untuk membantu siasatan
Suspek, John Doe dan teman wanitanya, Mary Jane Doe kelihatan begitu baik dan mungkin dah insaf dengan segala salahlaku mereka sebelum ini. Dah macam tahap kucing manja la pulak jadinye. Gesel2 kat kaki, boleh dukung2 dan mudah untuk diajak bergambar, lebih2 lagi bila diberitahu gambar2 ni akan dimasukkan dalam blog tuan empunya Bubut. Kepada John Doe dan Mary Jane Doe, please leave your comment if you read this post ok! 

~ Daniel Tam & Teh Alissa ~

Lepas solat zuhur, kitorang balik rumah dulu to pick up things and the terus balik Shah Alam pulak. Sampai Shah Alam, terus aku layan Tam & Teh ni. Makin besar dan makin nakal budak 2 ekor ni. Maknye, Cattyjah ntah mana pergi ntah. Mungkin lepak kat Kompleks PKNS kot. Masalah betul ni. Nak kene kembiri la ni. Kang balik2 je bunting pulak. 
play time 2 beradik ni
Mata si Teh ni masih maintain biru. Ni mesti bapaknya dulu stok mata biru la ni. Yang Tam ni pulak mmg hitam legam, tapi hitam2 pun comel. Kutu2 pun takde aku tengok. Esok lusa nak kene tempah Blackwood lagi satu bag la ni. Stok BW kat Gombak pun nampak dah berkurangan.

Balik dari surau tadi aku perasan kaki cik Kelly dah kekurangan angin dengan sangat kronik. Maybe its time to replace with a new set. Cash outflow...again and at year end. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...