Kelly 3572

Tuesday, December 7, 2010

Selamat Tahun Baru 1432H

Assalamualaikum

Selamat tahun baru Hijrah kepada semua umat Islam di seluruh dunia dan jugak kepada readers of this entry. Wifey pulak kene keje hari ni. Sib baik boleh claim OT. Semangat sket nak gi keje. Sebelum sampai opis, singgah dulu beli nasi lemak utk breakfast diri sendiri, opismate wifey dan jugak utk Fama di Gombak. 
sejuk mata memandang pokok2 kat tepi bukit ni, fresh air!!!
Wifey mmg selalu beli breakfast kat gerai ni. Lokasinye di Seksyen 5, Wangsa Maju. Berdekatan dengan Sek. Keb. Wangsa Jaya (Lat 3.2042137 Long 101.740222). Boleh tahan jugak la rasa nasi lemak kat sini. Harga pun kira berpatutan la. Sesuai untuk buat breakfast kat opis. 
pekena nasi lemak di pagi tahun baru 1432H
Aku suka environment Seksyen 5 ni. Tepi bukit yang tak la tinggi mana, dekat dengan sekolah, udara pun macam fresh berbanding dengan area lain, dekat dengan Wangsa Walk Mall, 2 stesyen RapidKL-Putra; Wangsa Maju dan jugak Sri Rampai yang bakal beroperasi tak lama lagi. Mmg best la! Carrefour, Cold Storage, NZ etc. Happening betul tempat ni. Property value pun sure cepat naik ni. 

Lepas hantar wifey kat opis, aku terus balik Gombak. Nak sambung tdo sket lepas breakfast nanti. Dalam pukul 11 lebih camtu, aku tersedar bila Hijaz and Hamza sampai. Aku terus bangun untuk mengerjakan kekucing yang perlu dibelasah dgn Frontline. 

Bubut and Ronaldo je duk luar skrg ni. Messi, Lucy and Kaka duk dalam kondo. Misi aku spray diekor semua berjaya. Kuku Kaka dah tajam balik. Ada la 2-3 otograp dia sign tadi. He he. Pedih la jugak. Bubut plak ada kesan luka bergaduh kat kaki depan sebelah kiri. Badan tak besar mana perasan gangster. Rival dia ialah sekor meow kaler putih satu badan, cuma ekor je panjang kaler hitam, dan ada la tompok2 hitam sket kat telinga. Muka pun agak besar, macam kaki lepak gym jugak la kot meow ni. Compare size dgn Bubut, mmg hampeh la Bubut ni. Mamat putih tuh sergah dari luar pagar pun Bubut dah kelam kabut lari menyorok bawah kete. Buat malu je...Kalau Bubut baca blog ni, harap Bubut boleh berbuat sesuatu supaya meow2 lain tak memperkotak-katikkan Bubut camni lagi ok?

Aku chow dari Gombak jam 1500hrs tadi untuk pickup wifey at TI. Malam ni tak tahu la nak layan ke tak game MU-Valencia on CL.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...