Friday, December 3, 2010

Righteous Kill

Assalamualaikum

Bestnya hari Jumaat. Esok tak keje. Boleh balik jumpa parent di Gombak & Shah Alam. Tak lupa jugak memeow di kedua-dua tempat tuh. Hari ni sampai rumah agak awal, sebab wifey nak masak dinner. Baru best kan? Jimat duit dari makan kat luar tuh. Tapi takleh la nak masak tiap-tiap hari kan sebab kesian pulak kat wifey, penat balik keje lambat, nak masak pulak. 

Sambil dinner layan ikan pekasam dari Pekan Rabu dan jugak sotong campur dengan sayur-sayuran depan tv, sambil layan movie kat bawah ni. Ni pun hasil dari night market Batu Feringghi la jugak. 
Citer ni memang agak heavy la dari Date Night yang kitorang tengok semalam. Tapi best jugak la. Bagi aku la kan, ending citer ni agak mengejutkan. Sinopsis citer ni pun cam biasa la, aku memang tak baca before tengok citer ni. Terus layan jer. 

Boleh la jugak aku nak rekemen kat korang untuk tengok movie ni. Sila dapatkan citer ni dari pasar malam ataupun muat turun dari memana file sharing website ok. Jahat betul nasihat aku ni kan? Ha ha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...