Kelly 3572

Friday, December 24, 2010

Kenduri Kahwin At Restoren Nelayan Titiwangsa

Assalamualaikum

Hmm, malam ni ada kenduri kahwin pulak nak kena attend. Ni parent punye old friend la ni, anak pompuan dia nak kahwin. So, aku, wifey, Tort and mama plus the 2 Jelitas will be there, InsyaAllah.
cantik interior design utk wedding ni
Kitorang sampai kat situ dekat-dekat pukul 9 jugak la. Maklum la, hari ni kan keje, so nak bersiap dan make-up tuh slow la sket. Nasib baik wifey tak keje hari ni sebab TI buat mass vacation.
tapi sayang la gambar kualiti kurang sket, maklum la camera phone 3.2M jer...
Aku ingatkan Restoren Nelayan tutup malam ni sebab ada wedding ni, rupa-rupanya tak tutup pun. Majlis resepsi tu dibuat kat satu dewan khas (indoor) kat restoren tu jugak.
door gift yang cute

Adrea dan suaminye; sorry aku lupa nama hubby dia yang agak unik tu...

kitorang seat dgn Auntie Ma punye sedara mara la pulok... 

~ Stesyen Putra LRT Sri Rampai ~

Hari ini dalam sejarah. Setelah didiami oleh hantu-hantu sejak sekian lama, akhirnya, pada jam 0600hrs pagi tadi, Stesyen Putra LRT Sri Rampai telah secara rasminya beroperasi. Dengan beroperasinya stesyen berkenaan, maka ianya akan memberi kemudahan kepada penduduk-penduduk di sekitar kawasan berhampiran, terutama sekali penghuni Desa Putra Condominium yang letaknya betul-betul bersebelahan stesyen LRT tersebut.

Pusat membeli-belah Wangsa Walk Mall juga terletak berhampiran dengan stesyen LRT tersebut.  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...