Thursday, December 2, 2010

Fire Drill

Assalamualaikum

Hari ni building management buat fire drill untuk kesekian kalinya. Biasanya aku pun akan menyibuk turun ke assembly area. Tapi kali ni, aku berjaya mengelak dari turun dengan buat-buat busy kat meja aku. Tapi sebenarnya memang busy pun sebab Zali cuti arini, so, aku kena la fokus kat position MYR.
Kelihatan manusia2 bergerak menuju ke assembly area 
Tapi dalam busy pun, sempat gak amik gambar ni dari bilik Chester. Nak jugak tengok camne view diorang assembled kat parking tuh dari atas. 

Next year ingat nak ngelat lagi la. Ha ha ha... selamat tenaga aku yang tak seberapa ni.
salah satu bahan dari Batu Feringghi
Malam tadi, aku keboringan yang amat sangat. Bila dah jumpa wifey, baru la tahap keboringan tuh menurun sedikit demi sedikit. Aku suggest kat wifey untuk tengok movie sebelum tidur just to kill off my boringness tuh. Wifey pun pilih la citer kat atas ni; comedy. Aku tak tahu pun sinopsis citer ni, jadi aku layan je la.

Bila dah abih show, aku boleh la jugak nak rekemen korang tengok citer ni. Kalau dah 2-2 watak utama tu memang pelawak, memang lawak la jadinya citer ni. Pengajaran utama yang boleh diambil dari citer ni ialah, jangan curi restaurant reservation orang lain!!! Kita tak tahu setakat mana bahaya dan risiko yang bakal kita hadapi akibat daripada perbuatan mencuri itu. Ha ha.. . ayat skema lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...