Friday, December 10, 2010

Akhirnya... Dan Layan Killers

Assalamualaikum
ni warna penapis A selepas dibasuh
Ha ha, dapat jugak aku bukak filter A BioAura tuh dengan bantuan badang kat opis aku, sapa lagi kalau bukan Arman the Chopper Man! Tu pun kena guna kudrat 2 lelaki dewasa. Aku dengan Arman la. Mula2 tuh, aku mintak tolong Zali. Tapi tenaga kitorang 2 orang tak cukup power untuk longgarkan penutup filter tuh. Malam ni boleh la aku bersihkan bahagian dalam filter tuh, dan tutup semula dengan tak berapa ketat la kot.
dah sedia untuk bertugas semula
Thank you Arman! Sebagai balasan, gua promote la kat sini kepada sesiapa di kawasan Lembah Kelang yang memerlukan khemah atau pun canopy untuk wedding ataupun apa2 majlis yang sewaktu dengannye, sila la hubungi Encik Arman Setapa di talian 012 - 927 9367.
lagi sebulan aku cuci kau lagi ok!

~Killers~

Oleh kerana esok hari lepak sedunia, maka, midnite show malam ni wifey mencadangkan kitorang layan citer comedy la.
Aku mmg suka tgk si Ashton Kutcher ni berlakon. Dia ni mmg muka lawak la. Tapi partner dia kali ni aku tak pernah tgk lagi belakon movie, takat ER tu ade la. Betulkan Katherine Heigl ni belakon dalam TV series ER?

Sinopsis citer ni macam biasa la aku tak baca sebelum layan movie ni. Baru la thrill sikit. Mula2 aku tgk macam jalan citer ni agak berat. Macam tak leh terima la pulak Ashton Kutcher nak pegang watak serious. Tapi bila dah lepas 15 minit camtu, baru la nampak the original Ashton Kutcher. Masuk minit ke 15 camtu, daripada kitorang dah jadi aku pulak. Wifey dah selamat bermimpi ke Oxford Street dah. Aku layan la citer tuh sensorang sampai habis.

Macam biasa la, ok jugak la citer ni sebab pelakon utamanye aku suka, plus ada Tom Seleck the Russian pervert kata Jennifer (Katherine Heigl) masa mula2 berkenalan dengan Spencer (Ashton Kutcher) tu. Cuma yang tak bestnye; bagi aku la, the last part of the movie ni, CD tuh dah mula sakkot (sangkut; dalam dialek Terengganu). Tu la akibatnye beli vcd haram lagi!!!

Selamat menonton!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...