Sunday, October 31, 2010

Sambil Menyelam Sambil Minum Nescafe & Makan Biskut

Assalamualaikum

Sekarang aku tengah menunggu Cik Kelly diselenggara dekat Team Work Allgain, Shah Alam. Sesambil menunggu tuh, aku mintak la password WiFi kat sini. Bila dah dapat password tuh, baru la laju sket update blog ni kan. Maklum la quota Maxis Broadband dah mencecah 2.89Gb. Nak tinggalkan sket untuk malam ni. First time dapat fully utilize monthly quota! Kalau tak, nak cecah 2Gb pun bercinta! Maybe sebab bulan ni aku banyak surf youtube nak belajar Spanish and French before Europe tour tuh kot.
Security key kat sini pada hari ini ialah 'perodua2'! Thank you to Cik Nurul for providing the password.

Service detail; mileage 100,400kms.
Basic service.
Other services offered and recommended; engine mounting, balancing and alignment.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...