Friday, October 29, 2010

Follow Up @ Ampang Puteri Specialist Hospital

Assalamualaikum

Hari ni aku amik cuti lagi. Bukan amik, tapi replace cuti aku yang clashed dengan MC yang Dr Philip Jeremiah bagi untuk 11 dan 12 October aritu. Aku dah apply cuti awal-awal untuk gi makan angin tu dari 11 October jugak, sampai la 26 October. Kiranya aku ada 2 hari lagi cuti yang perlu aku utilize. Dan hari ni la salah satu daripadanya.

Appointment aku dengan DPJ tu kul 1500hrs. Tapi aku lambat sket la sampai. Ye la, hari Jumaat kan, kelam kabut la sket. Nak gi solat Jumaat dulu, dah tu baru boleh pergi ke APSH.

DPJ cakap condition aku dah ok. Cuma tak habis-habis komen aku ni kurus sangat. So, dia bekalkan aku dengan Dequadin untuk batuk dan 2 jenis vitamin untuk besarkan aku kot. Dah lama tak dapat vitamin dari clinic ni kan? Jangan insurance company tak cover pulak untuk semua ubat ni sudah la. Naya je nak kena bayar pulak.

Dia nak aku datang lagi dalam masa sebulan. Saje la tu, nak pau kat consultation la tu kot. Tapi lagi sebulan memang insurance dah tak cover dah. Tengok la dulu macamana kan.

Dah settle dengan DPJ, aku lunch kat cafetaria APSH sambil cuba-cuba nak connect dengan  WiFi  APSH. Tapi tak dapat. Tunggu je la wifey call untuk amik dia.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...