Wednesday, October 6, 2010

Admitted To Ampang Puteri

Assalamualaikum
Dah dekat nak travel ni, masa ni la dugaan tibe. Demam dari hari Isnin minggu lepas kalau tak silap aku, tak sembuh2 jugak. Pagi tadi, buat kali ke 3 aku ke Klinik Mediviron Setapak utk consult dgn Harjeet the Doc.
Harjeet terkejut tgk aku tak ok lagi. Terus dia suruh aku buat blood test utk pastikan aku tak kene denggi ataupun H1N1.



as at this evening, aku negative dengue. Alhamdulillah.

1 comment:

~Layla Yuki~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...