Kelly 3572

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431 Hijrah

Assalamualaikum

Sempena hari yang mulia ini, den nak ucapkan Salam Aidilfitri kepada semua followers dan jugak pembaca blog ni yang secara tak sengaja terbukak blog ni. Dan ucapan ini jugak ditujukan kepada kaum keluarga dan kawan2 sedunia den. Paling istimewa untuk isteri den yang terchenta, papa, mama dan ibu mertua den.

Mohon maaf zahir dan batin serta halalkan makan minum den dari lepas raya tahun lepas sampai la pagi raya tahun ni.
Solat sunat aidilfitri tahun ni di MSSAAS Shah Alam. Sorry la sebab aku tak sempat nak amik gambar masjid ni yang betul2 proper, sebab masa aku snapped ni, aku on the way nak gi solat.
Aku perasan tahun ni, masjid ni tak sepenuh tahun sebelumnye sebab ramai warga Shah Alam dah pun balik ke kampung 2-3 hari sebelum hari ni. Lagipun sekolah dah cuti lebih awal. Ramai la balik kampung awal. Bagus la, at least hiway kurang sket kesesakannye.




1st Raya Programme

~Rumah Pak Uda @ Section 7~

~Rumah Mak Ngah @ Section 18~

~Rumah Arwah Pak Long & Mak Long @ Kampung Sg Merab Bangi~
Pakcik, Ucu, Mak, Pak Uda (Pak Anjang takda kat KL)

Ucu bukak outlet sementara 'sup kotak gear dan teh tarik' di Bangi tahun ni. What a surprise! Tu la yang orang2 dari Shah Alam berdesup ke Bangi tuh. Siap singgah kejap je kat Section 7 dan Section 18.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...