Kelly 3572

Monday, September 6, 2010

Plumber Part Time

Assalamualaikum

Lepas terawih, aku dah tak leh tangguh-tangguh lagi projek paip kat toilet dalam master bedroom  tu .Terus mengerjakan kepala paip kat bawah ni ha. And it's done within 10 minutes. Alhamdulillah.

Dekat sebulan dah paip ni terbiar jer. Latest water bill sampai, hmm, terkejut jugak aku. Ada la dekat MYR5 lebih daripada biasa. Tu yang aku terus settlekan ASAP tuh. Membazir je kan biar lelama air melimpah.

Yang ni pulak aku punya next project kat Gombak. Ingat nak buat last weekend, tapi kedai hardware dah tutup. Nampak gaya macam nak kene settlekan masa raya la ni.

2 comments:

Mohd Sham said...

salam singgah bro..kepala paip tu kena tukar dah tu..nak nyambut raya dah nie..
oklah.selamat hari raya aidilfitri untuk demo n family..

Kelly Chantek said...

Sham

kau kat kelantan area mana? kang time aku balik kelantan boleh gak jumpa dan kenal2 kau... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...