Sunday, September 19, 2010

Lockheed Martin F 22 Raptor

Assalamualaikum

First of all, sebelum aku terlupa, credit to Future Fire Power punye website; tempat aku jumpa Raptor ni. Antara 5th generation jet fighter yang paling canggih, paling mahal dan terkini.

Gambar atas tu sekadar simple and basic overview; various basic configuration untuk Raptor ni. Nak tahu lebih lanjut, search kat wikipedia or kat Raptor punye own website.

US dan Russia tengah nak tunjuk kehebatan masing-masing dalam air defence ni. Kita negara miskin ni tengok je la. Buat semua aircraft canggih manggih ni untuk lawan alien dan Decepticon la ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...