Kelly 3572

Saturday, September 4, 2010

Collect Blackwood & Saturday Activities


Assalamualaikum

Tengahari tadi Kak Nurul called, mintak tolong datang amik Blackwood ASAP sebabnya supplier takleh hantar semua 37 bag tuh naik ke rumah Kak Nurul sebab lif sudah rosak. Kesian pulak Kak Nurul. Warung tomyam depan apartment Kak Nurul jadi tempat simpanan sementara. Dia suruh datang amik dari pukul 1300hrs to 1500hrs.

Kelam kabut jugak aku mandi manda dan bersiap ke Desa Tasik. Masuk MRR2 ok lagi, lepas je Melawati, terus traffic congested. Adui! Nyesal tak masuk DUKE. Sekurang-kurangnya kurang sket masa tersangkut dalam jam tuh. Jammed tu sampai ke exit nak masuk Jalan Ampang je, lepas tu traffic clear. Shortly after that, sampai la aku kat area apartment Desa Tasik tuh. Sebelum masuk gate aku dah nampak Kak Nurul duk kat gerai tomyam dengan anak dia. Ada la a few guys datang collect BW jugak masa tuh. Lepas angkut 24kgs BW tuh masuk Cik Kelly, aku pun chow ASAP kot-kot wifey nak ke office pulak. Jalan balik pun tak la jammed seteruk masa nak datang tadi.

Bubut and Co. berjaya bukak pose dengan stock baru BW!

Malam layan Transformer kat TV2. Best giler!!! Satu sebab aku suka movie kat TV2 ni ialah sebab kurangnya iklan yang mengganggu konsentrasi layan movie. Good TV2! Keep it up!!!

Happy Saturday!

N 3.07019 E 101.71395

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...