Sunday, September 26, 2010

Bengang

Assalamualaikum

Hari ni hari memenatkan! Wifey demam, gi klinik kat Section 2. Dah demam, duk la diam2 kat rumah. Esok nak keje, tak sampai lagi 2 minggu nak merayau pulak. Ni tak, lagi nak berjalan. Pastu, boleh kunci rumah tak bawak pulak. Boleh tak imagine apa nak cakap kat sini? Sabar je la. Belum lulus lagi bab2 bawak kunci. Still lalai.
Bajet nak balik awal tgk game BWFC vs MUFC. Tapi kene kelentong la pulak timing. Ingatkan kul 2000hrs. Rupenye kul 1855hrs. Tambah lagi bengang! Nasib baik seri 2-2. Kalau kalah? Lagi la bengang kan? Siapa cakap Micheal Owen dah tak boleh main? Boleh la jadi super-sub ala Ole Gunnar Soljkaer. At least, MU dah naik satu anak tangga, above Arsenal and below Chelsea with 3 points gap.

Ok tak kalau lepas ni aku akan gunakan kuasa veto aku sepenuhnye supaya lepas ni takda yang berani amik kesempatan or pijak kepala lagi???

Bengang kan??? Another tiring weekend. Next pun nampaknye akan penat jugak. Ni kene amik cuti weekdays ni to cover today and next weekend punye agenda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...