Kelly 3572

Sunday, September 19, 2010

Anak Cattyjah Yang Cute

Assalamualaikum

Ingat tak aritu Catty deliver 4 ekor kitten. Ni la salah sekor daripadanya. Jantina belum dapat kepastian sebab budak ni kecik lagi dan tak reti nak agak. Hopefully jantan la. Comel je port atas tapak tangan den masa wifey nak amik gambar dia.

cute tak saya??? tolong la cakap saya cute... ada sesapa nak adopt saya? he he he

Sila cadangkan nama untuk saya. Kalau jantan, apa nama yang sesuai, kalau saya gegerl pulak, apa nama saya?


(FYI, kitty cute ni dah di adopted. Tak sure Ridzuan kasi kat siapa. Semoga kitty ni selamat dan sejahtera dengan owner baru dia, Amin!)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...