Monday, August 2, 2010

Projek TigaHaribulanLapan

akhirnye...setelah berpeluh sampai buku lali sebab panik tak jumpa cari rumah Kak Nani, Alhamdulillah sampai jugak ke destinasi...

Assalamualaikum

Penat betul mencari tempat tuh. Guna Garmin pun pening jugak. Last2 aku berhenti kat tapak bazar remdan stadium Shah Alam, tarik nafas dalam2, start view map kat Garmin tuh betul2, dan akhirnye, selepas hampir sejam, sampai jugak akhirnye aku ke destinasi yang dituju. Sori la kak Nani, den tak familiar area umah kak Nani tuh. Janji kul 6pm ye kak, tapi sampainye dekat maghrib. Nasib baik Cik Alisya, Encik Hafiz and 'Puan Audi' (the cat) were there to greet me! Geram tgk 'Puan Audi' tapi tak sempat nak pegang... :p

Tapi, papepun kak Nani, rumah akak tuh mmg peaceful dan sejuk mata memandang. Terpaksa aa cari property kat area banyak pokok jugak.
amacam? meleleh tak air liur?

Hasilnye??? Hmm, sangat best dan cantik! Tak cukup la, cam kene beli lagi ni. Wifey cakap best dan sedap. Nana the SiL pun suka jugak. Me too!
belum sampai masanye dah dapat dah birthday cakenye?

Amacam? Terliur? Nak order? sila hubungi Kak Nani untuk kek di atas ataupun biskut2 raya yang lain. Eh... ter'promote' pulak. Ha ha ha... marketing officer la pulok!

2 comments:

NaniRostam said...

salam...kelly??? ingat pompuannnnn....sori sangat sangat....tak dapat tunggu petang tu...rushing anta Imran masuk asrama...tu pun lambat....tunggu2 zzzul jugak tak munccul2.....datanglah lagi....ajak marlina rasa kuih raya....datang tau.....

Kelly Chantek said...

InsyaAllah Kak...

err, cake tuh mmg rasa macam tak cukup la kak...ha ha ha..cam nak je order lagi utk birthday adik ipar pulak 11 ogos ni...

tgk posting akak yg baru tuh pasal biskut2 raya tu pun nampak best jer. Kalau akak ada aritu mmg saya dgn tak malunye akan mintak sample dah..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...