Sunday, August 15, 2010

Iftar & Terawih At Setiawangsa

Assalamualaikum

Ramadhan tahun ni tuan rumah buat majlis kat dalam rumah je. Mungkin sebab keadaan cuaca yang tak menentu kot. Macam tahun lepas, buat 2-3 khemah kat halaman. Attendance pun ramai jugak. Masa solat pun 3-4 saf jugak la.
Kali ni mmg tak ramai. Solat pun dapat 3 saf je masa magrib. Masuk isyak dan terawih dah tinggal 2 saf je. Itupun saf ke 2 majoriti budak2 including 5 Amirs. Hamza tak solat la. Dia mmg nephew yang sungguh baik. Teringat masa solat magrib tuh, aku letak dia atas sofa sebelah aku. Dia relax je duduk daripada start kitorng solat sampai la dah bagi salam. So cute.
view swimming pool dari dalam rumah
Amir Hamza yang sungguh well-behaved
Wifey on the way to moreh session after completing solat witir from praying hall to dining area

nice interior design
habis la gambar kita sure masuk dalam blog nanti!!!
a trampoline???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...