Kelly 3572

Wednesday, August 18, 2010

Iftar At Prince Hotel & Residence

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Murah betul rezeki aku & wifey bulan Ramadhan tahun ni. Kali ni company aku organized iftar for their clients. Mungkin banyak lagi majlis iftar organized by other competitors or organizations on the same day, maka they all (dealer) pelawa la aku sekali untuk join the iftar at the nearby Prince Hotel. Ni kes takut low turn out dari client la ni kot... he he he. Takpe la, lagipun, bukan aku sorang je yang diorang invite. Few others from different department.

Mula-mula tu aku malas nak join. Tapi sebab dealer yang baik hati tu suruh wifey join je sekali, terus aku berkobar-kobar call wifey to come over. Thank you very much to the dealing people. Kalau wifey tak join, jangan harap la aku nak pegi iftar tuh. Tak sampai hati beb nanti masa nak sumbat kurma dalam mulut time berbuka, teringat kat wifey berbuka sorang-sorang. Ohh tidak!!!

melepak kat lobby kekenyangan dan sementara tunggu hujan reda

Menu untuk buffet tu takde la menarik sangat. Tapi since it was FOC, makan je la dan jangan banyak complaint ok? Yang penting ada kambing panggang favorite aku. Cuma tak banyak aku dapat makan kambing tuh sebab que ke stall kambing tuh pun dah 10km panjangnya. Ramai betul peminat kambing kan?

Selain dari kambing, ada yong tau foo, kuih muih, kurma, nasi putih dan nasi apa ntah lagi satu tuh, sup ekor yang cair, mee sup, bubur lambuk, buah2an. Tak banyak pilihan sangat la senang citer.

Pesanan penaja sket. Kalau korang tersangkut kat Prince Hotel sebab hujan lebat, dan tak boleh nak ke tempat parking kereta yang berdekatan ataupun nak ke tempat-tempat lain yang munasabah dan munasarawak, silalah pinjam payung dari concierge hotel tuh ok. Trust me, they can lend you an umbrella tapi kena la pulangkan balik ye tak. Ok? Chow!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...