Kelly 3572

Friday, July 2, 2010

Pha Pha Seafood, Gombak


Assalamualaikum

Takde apa-apa occasion pun. Saja nak treat wifey a special dinner. Kalau ada rezeki, InsyaAllah aku nak maintain jadikan agenda bulanan. Appreciating your other half.
kerapu kukus air limau

Tahap kebersihan? Kebetulan masa aku dine kat situ, terpampang grading dari jabatan kesihatan dekat kaunter pembayaran tuh. Graded 'C'. Maknanya tahap kebersihan yang banyak lagi la boleh diperbaiki kot... bagi aku ok je. Takde nampak kotor pun kat area makan tuh, tak tahu la kat dapur diorang yang spoil kot... Try le, see it for yourself!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...