Kelly 3572

Friday, July 16, 2010

Eclipse @ TGV Wangsa Walk Mall

This is my first visit to Wangsa Walk Mall. Not bad la. Terasa macam dekat One Utama pun ada jugak. Bezanya, tempat ni jauh lebih dekat dengan rumah aku.

Tujuan utamanya ialah nak tengok wayang la. Dah lama jugak aku tak masuk cinema ni. Last movie aku tengok kat panggung ialah Alice In Wonderland. Dah lama dah..(ikut intonasi Che Det!)

wifey tengah que amik order

Sebelum masuk hall 8 nak tengok Eclipse tuh, kitorang dinner kat satu fastfood restaurant yang baru, bagi aku la. Tak tahu la korang dah penah dine kat Popeye ni. Ada la jugak sedikit kelainan dalam menu dia. Boleh tahan le.

apa nama ntah set yang wifey order ni
Pasal Eclipse pulak. Sambungan dari Twilight dan jugak New Moon ni. Still best. First time tengok dalam cinema. The first two chapter aku tengok kat DVD cetak rompak jer. Sound effect best le bila tengok dalam pawagam. Bunyi ngauman Jacob and the gang tuh cam nak pecah gegendang telinga. Especially masa scene fighting vampire & the wolves against the new born tuh. Gempak betul graphic.

Victoria dah kojol. Next fight dalam Breaking Dawn mungkin la diorang akan lawan dengan Volturi pulak. (Ni wifey punya guessing la). Tak sabar pulak nak tunggu the last chapter ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...