Kelly 3572

Wednesday, July 28, 2010

BNM RENTAS DR to DR live & KL Wireless

Assalamualaikum

Hari ni RENTAS live at DR to BNM DR. Saja la tuh nak test just in case betul-betul ada disaster di sana sini kan. Tapi yang aku tak sukanya, kalau kena melangut kat Goldhill tuh, memang amat membosankan. Sebab?

- takde PC & internet; takleh baca blog, takleh check email dan tak leh main game!!!
- toilet lelaki sangat la hampeh. So, kalau sakit perut, cari la tempat lain nak melabur...
- surau yang kecik dan kurang bersih, macam tak terjaga sangat.

Positive side?

- tempat makan yang terlampau banyak pilihannya, dari bekfes sampai la nak lepak minum teh tarik... :)
- banyak bank berdekatan
- public transport pun banyak
- banyak tempat to hang out bila free, cari DVD haram ke..ha ha ha...

ok, ni story lain pulak. Sape penah dgr pasal KL Wireless? Untuk sesiapa yang tak tahu, sila la click kat link tadi ok, dan register la untuk dapat surfing free sebanyak 500MB sebulan. ok? Saje je tolong promote kepada readers yang ada device untuk surfing tapi tak register memana broadband services! Tak dapat komisyen pun ok.. ha ha!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...